Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Behöver du spackel i sommar?

Som kund hos hos oss så vill vi att du ska ha ett så smidigt boende som möjligt, även när du är påväg att flytta. I sommar kommer du att kunna hämta spackel som du kan använda för att reparera plugghål i alla våra bostadsområden.

När du som kund flyttar från oss så kan det säkert vara så att du har plugghål i väggarna som måste repareras, och det är något som du som hyresgäst är ansvarig för. För att underlätta för dig så har du möjlighet att hämta spackel i alla våra bostadsområden, se nedan var. Ta en klick spackel i en av plastburkarna som står i rummet. En klick spackel räcker ofta till många plugghål.

Tänk på att spackla igen hålet och att inte spackla utanför hålet. Ett enkelt sätt för att spackla igen ett hål är att använda ett gammalt kreditkort. Spackla gärna flera gånger och låt spacklet torka mellan omgångarna. Ytan ska vara slät när du är klar.

Här hämtar du spackel

Ryd: Källartvättstugan Rydsvägen 260
Flamman: Båda postrummen
Fjärilen: Drop in-tvättstugan
Vallastaden: Cykelverkstan
Tröskaregatan: Nya återvinningsrummet (vid Tröskaregatan 69)
Drabantgatan: Återvinningsrummet
Irrblosset: Återvinningsrummen (3 stycken)

Vi önskar dig en härlig sommar!
Teamet på Studentbostäder