Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Angående baksidan på Gamla Irrblosset 

Info om fester, arrangemang och den nya beachvolleybollplanen.

Hej, och varmt välkommen tillbaka till en ny termin på LiU. Ett extra varmt välkommen till dig som är ny student och som flyttat in hos oss på Irrblosset!

Vi vill ödmjukt påminna er som bor på Irrblosset att inte arrangera fester eller andra arrangemang med högre ljudnivå på baksidan av gamla irrblosset, Vallavägen 6-10. Anledningen till det är att grönytan ligger i anslutning till flera bostadsrättsföreningar som kan uppfatta aktiviteterna som störande, framför allt om det är hög musik etc som pumpar ur högtalarna.

Vi har många bra grillplatser inne på gårdarna, och nu i eftermiddag är den nya beachvolleybollplanen färdigt på innergården bredvid Vallavägen 4 C. Vi hoppas att ni kan hjälpa oss att förlägga era härliga, roliga arrangemang till innergårdarna och att ni kommer få mycket nöje av den nya beachvolleybollplanen!

Hör gärna av er till oss om ni har några frågor.

Med varma hälsningar

Sara Stensson, kundansvarig på Irrblosset

Henrik Johansson, Fastighetsförvaltare