Aktuellt i ditt område

2018-10-23

Var med och påverka Studentbostäders nya boendeapp

Studentbostäder kommer lansera en boendeapp som förenklar bokningar av exempelvis tvättstugor, pingisrum och studierum via mobilen. Vi kommer nu att genomföra en betatest av appen där vi behöver dig som testperson!

Genom att vara med och testa appen har du, förutom att du får tillgång till appen före alla andra, möjlighet att komma med viktig feedback till oss så att appen blir så bra som möjligt. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till info@studentbostader.se och uppge:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Android eller iPhone
  • Mejladress (för dig som har Android behöver vi den gmail som är kopplad till din telefon)

Vi kommer att skicka en länk till dig som går till sida där du kan ladda ner appen för att testa den. Vi ser gärna att så många som möjligt är med och testar. Din upplevelse av appen är viktig för oss och eftersom vi vill veta vad du tycker kommer vi också att skicka med ett formulär som du får fylla i för att ge oss feedback. Vi kommer också slumpmässigt välja ut ett antal personer som vi kommer intervjua mer ingående.

 

Testperioden pågår mellan 2018-10-24-2018-11-30. Du behöver vara hyresgäst hos Studentbostäder för att kunna logga in och använda boendeappen. Du loggar in med ditt vanliga mina-sidor konto eller bankID.

Beskrivning av appen

Studentbostäders boendeapp ger dig som hyresgäst möjlighet att boka tvättstuga, pingisrum, bastu, studierum med mera på ett enkelt sätt med hjälp av din telefon. Du får en överskådlig vy över vilka tider och lokaler som finns tillgängliga och kan enkelt markera dina favoriter. Boendeappen ger dig en översikt över dina kommande och avslutade bokningar samt information om ett rum eller tvättstuga är felanmäld och vad som i så fall är fel. Självklart får du en påminnelse innan din bokning startar och innan tiden är slut så att du inte glömmer bort din bokning. Appen ger dig även möjlighet att se aktuella nyheter i ditt bostadsområde. Boendeappen finns på både svenska och engelska.

Läs mer