Karriär

​Jobba hos oss 

På Studentbostäder arbetar ett femtontal personer för att man som hyresgäst alltid ska få bra service och trivas i sitt hem. På vårat kontor i Ryd sitter kundansvariga som bland annat har hand om uthyrning, nycklar och uppsägningar. Ute i våra områden finns också ett antal områdesansvariga som arbetar för att utveckla boendemiljö och som sköter besiktningar i samband med flytt. Vi har också en ledningsgrupp som driver och hanterar mer övergripande frågor.

______________________

Kundansvariga till Stångåstaden och Studentbostäder med känsla för service

 

Vi bygger och utvecklar Linköping – hela tiden med målet att utveckla branschen och våga visa vägen framåt. Vi arbetar också aktivt med att utveckla organisation, ledarskap och medarbetarskap.
Till hösten öppnar vi nytt kontor i Vallastaden och behöver förstärka med Kundansvariga till distrikt Väst och Studentbostäder. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en öppen företagskultur där vi hjälper och lyfter varandra utifrån vår vision " Ett steg före".

 

Så här får du visa vägen

Som kundansvarig blir du vårt ansikte utåt och kommer att arbeta med uthyrning och service till befintliga och blivande kunder. I ett nära samarbete med kollegor kommer du arbeta aktivt med att utveckla våra bostadsområden och du trivs att arbeta med ständiga förbättringar. Du kommer också att arbeta med att publicera texter på vår webbsida, visa och fördela lägenheter, skriva kontrakt, ta emot felanmälningar, kvittera ut nycklar och delta i olika kundaktiviteter ute i våra områden. Du kan räkna med ett utmanande och händelserikt arbete där du kommer att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi erbjuder dig

Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder på ett professionellt och tryggt sätt. Hos oss får du frihet under ansvar och blir en del av ett företag med välskötta fastigheter och en öppen företagskultur där vi hjälper och lyfter varandra. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling. Vårt gedigna introduktionsprogram ger dig en bra start. Tillsammans strävar vi hela tiden efter att utveckla och uppfylla vår vision: Ett steg före.

Känner du igen dig?

Du trivs i en roll där du får möjlighet att möta kunder, ta eget ansvar och att hitta lösningar. Dessutom behöver du vara bra på att hantera administration och ha lätt för att lära dig nya datorsystem. Förutom det behöver du:

 

  • vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt

  • vara självgående och driven

  • vara utåtriktad, kommunikativ och älska att ge service

  • vara flexibel och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter

  • ha goda kunskaper i engelska, andra språkkunskaper är meriterande.

 

Det är ett plus om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och har jobbat i något fastighets- eller affärssystem tidigare. Sist men inte minst delar du självklart våra värderingar: trygga, professionella och aktiva. Du kan läsa mer om dessa och hur de vägleder oss på vår hemsida, under fliken "jobba hos oss".

Är du intresserad?

Skicka in cv och personligt brev till jobba@stangastaden.se redan idag då urvalet sker löpande dock senast den 29 januari. Märk ansökan "Kundansvarig Distrikt Väst/Student". För mer information om tjänsterna, kontakta Mathias Ahxner, Operativ chef Student 013- 20 86 62 eller Albin Eklöf, Distriktschef Väst 013-20 86 45  Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-utvecklare Lotta Josephson, 013-20 85 38. Facklig representant är Eva Kaneklev, 013-20 85 21.

 

Stångåstaden ägs av Linköpings kommun och förvaltar cirka 18 500 bostäder. Med drygt 25 % av bostadsmarknaden är vi Linköpings största aktör. Nu satsar vi rejält på att bygga bort bostadsbristen och ökar investeringstakten för nyproduktion, ombyggnation och stadsdelsutveckling. Hela tiden med målet att ligga ett steg före och aktivt bidra till en bättre framtid. För våra kunder, Linköping och vår bransch.

Studentbostäder är ett dotterbolag till AB Stångåstaden, det ledande bostadsföretaget i Linköping. Studentbostäder i Linköping AB äger och förvaltar ca 4 200 studentbostäder, vilka är avsedda för studenter vid Linköpings universitet.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.