Två män som skakar hand utanför kontor, porträtt.

Karriär

​Jobba hos oss 

På Studentbostäder arbetar ett femtontal personer för att man som hyresgäst alltid ska få bra service och trivas i sitt hem. På vårat kontor i Ryd sitter kundansvariga som bland annat har hand om uthyrning, nycklar och uppsägningar. Ute i våra områden finns också ett antal områdesansvariga som arbetar för att utveckla boendemiljö och som sköter besiktningar i samband med flytt. Vi har också en ledningsgrupp som driver och hanterar mer övergripande frågor.

______________________

​Lediga tjänster​Sista ansökningsdatum
​Fastighetsutvecklare​2017-09-17

 

Fastighetsutvecklare

Vi bygger och utvecklar Linköping – hela tiden med målet att utveckla branschen och våga visa vägen framåt. Vi arbetar också aktivt med att utveckla organisation, ledarskap och medarbetarskap. Nu söker vi en fastighetsutvecklare som vill vara med och utveckla Studentbostäders fastigheter. Studentbostäder är ett helägt dotterbolag till Stångåstaden. Med sina 4400 lägenheter är Studentbostäder Linköpings näst största fastighetsbolag. Du har erfarenhet av projektledning samt bred kunskap och erfarenhet från branschen. I vår verksamhet står kunden i fokus och vi arbetar med ny teknik, hållbarhet samt att skapa kundnöjdhet och samhällsnytta.

Så får du visa vägen

Tjänsten innebär att du har ett helhetsansvar för Studentbostäders befintliga fastighetsbestånd. Tjänsten huvudsakliga innehåll är att vara ansvarig för att på strategisk nivå planera och genomföra bolagets underhållsåtgärder. Tjänsten är placerad i Ryd och du ingår i Studentbostäders ledningsgrupp.  Du kommer också att tillhöra enheten Fastighetsförädling på Stångåstaden för att nyttja information och kunskap internt.

I tjänsten ingår projektledning, från planeringsstadiet till uppföljning av genomförda åtgärder och aktiviteter. Det ställer också krav att på ett affärsmässigt sätt kunna bedöma vad som ska prioriteras för att i slutänden skapa mervärde för både våra hyresgäster och företaget.

I arbetet ingår allt från stamrenoveringar och ombyggnationer men kan också vara mindre underhållsprojekt.

Rollen innebär frekvent kontakt med myndigheter, entreprenörer, externa konsulter och kollegor inom koncernen vilket kräver att du har lätt för att samarbeta och är en god nätverkare. Du kan leda andra mot att nå uppsatta mål och är van vid att följa upp levererat resultat. 
 

Vi erbjuder dig

På Studentbostäder och Stångåstaden blir du en del av ett stabilt företag med stark ekonomi och ett långsiktigt tänkande. Det ger dig resurserna som krävs för att kunna göra skillnad på riktigt. Hos oss möts du av en öppen företagskultur där du får möjlighet att utvecklas. Du får frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av härlig gemenskap och stark drivkraft att nå vår vision; ett steg före. Du får vara med och utveckla, driva och förvekliga idéer vi har inför framtiden.

Känner du igen dig?

Du har gedigen kompetens inom ditt yrkesområde och arbetar systematiskt, resultatorienterat och handlingskraftigt. För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet från liknande roller inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna akademisk, inom byggteknik eller motsvarande samt erfarenhet av projektledning och att arbeta i affärssystem och projektstyrningssystem.

 Dessutom behöver du:

  • goda kunskaper inom entreprenadjuridik, projektekonomi och relevant bygglagstiftning.

  • vara lugn och trygg i dig själv och din egen kompetens.

  • vara en driven och självgående person som är bekväm i rollen som beställare.

  • vara utåtriktad och bra på att bygga långsiktiga relationer.

  • god kommunikativ förmåga samt ha lätt för att leda och engagera andra.

  • kunna leda flera projekt samtidigt.

  • vara strukturerad och bra på att planera.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska språket, körkort och tillgång till egen bil.
 

Intresserad av att söka tjänsten?

Har du frågor kring tjänsten kontakta Karl-Johan Styrenius, chef Fastighetsutveckling, 013-20 86 38. Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Lotta Josephson, HR-utvecklare, 013-20 85 38. Urvalet sker löpande, ansök dock senast 17:e september. Facklig representant Eva Kaneklev, Vision, 013-20 85 21. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.