Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Säkrare, snyggare och tryggare

Ett välbehövt arbete påbörjas denna vecka

Överallt i våra områden har vi tyvärr sett en tråkig trend. På allt fler ställen lämnas exempelvis möbler, grillar och lastpallar kvar ute i miljön utan att någon tar hand om dem. Detta leder till en hel del oönskade problem. Inte bara skapar det en skräpig miljö och gör att vår entreprenör får det svårare att utföra den yttre skötseln, med det skapar även en osäker och otrygghet utemiljö att vistas i.

Till följd av detta kommer vi därför att från och med nu införa en noll tolerans-policy kring oönskade föremål som lämnas ute på grönytor och utanför hus eller entréer. Det kommer inte längre vara ok att ha en grill stående utanför fönstret till en korridor eller att parkera en soffa på en allmän gräsyta. Det är fortfarande helt ok att ha din grill på din egen tomt, men saknar du sådan behöver du förvara din grill i ditt förråd eller annan lämplig plats.
Framöver kommer vi på Studentbostäder att skapa och etablera fler bra grillplatser i alla våra områden, där du och dina vänner kan grilla tillsammans på ett säkrare sätt.

Arbetet med att städa upp i våra områden kommer att utföras av vår entreprenör Green Landscaping och kommer att påbörjas denna vecka. Om du vet med dig att du har saker ute som du bryr dig om och sätter värde på att ha kvar, vänligen se då till att ta hand om dem så snart som möjligt.
Vi är övertygade om att detta arbete kommer att leda till en säkrare, snyggare och tryggare utemiljö. För både vår och för er skull.

Vänliga hälsningar,
Studentbostäder

träd och innergård på Flamman