Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Studentbostäder ovanifrån
Studentbostäder ovanifrån

Karriär på Studentbostäder

På Studentbostäder arbetar vi för att våra hyresgäster alltid ska få bra service och trivas i sina hem. 

Våra kundansvariga hjälper bland annat till med uthyrning, nycklar och uppsägningar. Ute i våra områden arbetar kundansvariga med att utveckla boendemiljön och sköta besiktningar i samband med flytt. Tillsammans med vårt moderbolag Stångåstaden utvecklar vi fastigheter och stadsdelar i syfte att främja Linköpings utveckling. 

Lediga tjänster

Är du student och vill jobba extra på Linköpings största fastighetsbolag? Just nu har vi flera spännande extrajobb för studenter ute. Läs mer på stangastaden.se

Funderar du på framtiden och jobb? 

Drivs du av att få göra skillnad, på riktigt? Vill du vara med och utveckla Linköping till en ännu mer attraktiv plats att bo, arbeta och leva på?  Då passar du troligtvis in hos oss, på en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Häng med in bakom kulisserna och kika hur det är att jobba hos oss

Läs mer om våra lediga jobb och karriärmöjligheter

När studenterna kommer till stan

Varje år studerar ca. 29,000 människor vid Linköpings Universitet och ungefär var femte student i Linköping bor med oss på Studentbostäder. Men vad händer egentligen hos ett studentbostadsföretag under sommaren och hösten när flera tusen nya studenter ska börja på universitetet i Linköping? Häng med bakom kulisserna hos stadens största studentbostadsföretag!