Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Gemensam yta i kollektiv
Gemensam yta i kollektiv

Varför bo hos Studentbostäder

Hos Studentbostäder hittar du över 4 000 bostäder med riktigt bra lägen runt om i Linköping. Tryggt, prisvärt och miljöanpassat!

10-månadershyra 

Hos oss betalar du endast hyra för 10 månader. Månaderna juni och juli är nämligen hyresfria. Läs mer om våra sökregler.

TV och internet ingår i hyran 

Hos oss ingår både tv-kanaler och 250/250mbits bredband i samtliga lägenheter. Det är bara att plugga in dina enheter. Läs mer om TV & Internet.

Gemensamma utrymmen 

Förutom ditt eget boende har du även tillgång till flera olika bokningsbara utrymmen. Studierum, pingisrum med mera. Bokningen sker enkelt via vår boendeapp.   

Trygghet 

Vi arbetar på många olika sätt för att skapa trygga bostadsområden. Vi mäter våra hyresgästers upplevda trygghet i vår årliga kundundersökning och vidtar åtgärder utifrån svaren. Det kan handla om alltifrån att se över skalskyddet på våra fastigheter för att göra det svårare för obehöriga att ta sig in. Läs mer om hur vi jobbar med trygghet.

Rökfria bostäder 

Ett delat boende innebär även ett delat ansvar för skötsel och trivsel för att alla ska få en bra boendemiljö. Därför är
alla korridorrum och gemensamma utrymmen rökfria. Även framtida nyproducerade lägenheter kommer vara rökfria.  

Du når oss 24/7 

Utelåst? Otrygg? Du kan alltid nå oss, dygnet runt, alla dagar om året. Efter våra öppettider kan du alltid nå
vår trygghetsjour. Läs mer om våra kontaktvägar.

Bostäder i olika former över Linköping 

Vi har bostäder i flera attraktiva lägen runtom i Linköping. I olika storlekar och även i olika boendeformer. Vill du ha
nära till centrum eller till universitetet? Vill du bo i korridor eller lägenhet? Du bestämmer.  Läs mer om våra områden

Enkelt vardag med vår boendeapp 

Vi vill att det ska vara enkelt att göra sina boendeärenden. I Studentbostäders boendeapp kan du enkelt boka tvättstuga, gemensamma utrymmen, chatta med oss samt betala hyran med Swish! Du kan också aktivera push-notiser i appen för att enkelt hålla dig uppdaterad.