Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Insikten vy ovanifrån
Insikten vy ovanifrån

Välkommen till Lambohov

Våra studentbostäder i Lambohov består till största delen av tvåvåningshus samlade runt små gårdar med trivsam atmosfär. Här på Tröskaregatan är det många som väljer att bo på grund av lugnet och kanske framför allt närheten till Campus Valla.

2021 kompletterades vårt utbud i Lambohov med Insikten som består av 85 ettor med eget kök. Lägenheterna har helkaklade badrum och tvättmaskin. Ett förråd ingår till varje lägenhet, parkering finns till uthyrning och studierum finns i huset. Hela Insikten är ett rökfritt boende.

Alldeles intill studentboendet ligger Lambohovs stadsdelscentrum där du hittar det mesta du behöver i vardagen – en välsorterad mataffär, vårdcentral, apotek, bibliotek, kiosk, restaurang, cykelreparatör, skomakare och frisör. Området har också bra och täta bussförbindelser när inte cykelvädret är det bästa.

Snabba fakta
Avstånd till Campus Valla
cirka 1,3 kilometer
Avstånd till Hälsouniversitetet
cirka 4 kilometer
Avstånd till resecentrum
cirka 6,5 kilometer
Avstånd till närmaste matbutik
cirka 100 meter

Lägenheter i Lambohov

I Lambohov finns det enbart lägenheter. Lägenheterna är ljusa och välplanerade, varje hus har egen tvättstuga och många har även ett gemensamt allrum. Nedan är ett exempel på hur en omöblerad lägenhet kan se ut.

Karta över området

Bilder från området

växter och odling i Lambohov
Odlingslotter i Lambohov. Mynta till mojiton eller habaneros till chiligrytan?
bastu i Lambohov
Skönt bastuhäng!

Vill du också bo i Lambohov?

Skulle du vilja bo i Lambohov? Du hittar samtliga lediga lägenheter i Lambohov under Sök ledigt.

Fasad Insikten Lambohov