Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Höststart och festivaldags: Bonfire är tillbaka!

Livet i Linköping

Efter ett lyckat premiärår 2022 är den mäktiga festivalen Bonfire tillbaka i Linköping. Och det finns väl knappast ett bättre sätt att starta hösten på än att uppleva artister i världsklass i gemenskapen på det inbjudande festivalområdet intill Stångån?

Foto Bonfire Festival

Bonfire, med artister som Zara Larsson, Tiësto, Benjamin Ingrosso, Tjuvjakt och Hov1 på programmet sätter Linköping som musik-scen på kartan ytterligare en gång. Vi på Stångåstaden och Studentbostäder är, precis som 2022, huvudpartner till festivalen. Ett partnerskap som går helt i linje med vårt uppdrag skapa förutsättningar för gemenskap och bidra till att Linköping fortsätter att vara en attraktiv stad att bo, studera och leva i.

Thomas Lilja är vd på Studentbostäder och är glad över att Bonfire återigen kommer till Linköping.

Festivalen riktar sig bland annat till studenter, och vi är mycket positiva till att vara en del av upplevelsen. Vi tror också att det ytterligare stärker bilden av Linköping som en attraktiv studentstad.

Festivalområdet på Stångebrofältet, bara ett stenkast från city, är en häftig upplevelse i sig själv, med ljusshower, glädje, gemenskap och inte minst Bonfire-elden som är lite av festivalens signum.

Christoffer Lundström, projektledare för Bonfire Festival är glad över att ha med Stångåstaden och Studentbostäder som partner.

En stor del av vår festivalpublik kommer att bestå utav studenter från Linköpings universitet. Studenter som bor hos både Studentbostäder och Stångåstaden.

Så, oavsett om du är student eller inte, missa inte chansen att se fantastisk live-musik på hemmaplan. Hoppas vi ses i vimlet!

PS. Du som student vid Linköpings universitet har möjlighet att få rabatt när du köper festivalpass. All info finns på bonfirefestival.se

Bonfire 2023

Datum: 8-9 september

Plats: Stångebrofältet

Info och biljetter: bonfirefestival.se