Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Tänk till innan du testar darttavlan

Tips för hemmet

Känner du någon som är lite överdrivet slarvig i sin bostad? Typ någon med darttavla i lägenheten? Eller någon som slagit med nyinköpta drivern i korridoren? Någon skön snubbe som testat om det faktiskt går att öppna en vinflaska med slagborr? Det gör tyvärr vi. Det kan verka kul i stunden, men det blir tråkigt i längden.

Studentbostaden kanske inte är något du kommer leva i hela livet, men för det behöver ju faktiskt inte darttavlan pryda väggen. Även den bästa missar tavlan ibland. Rödvinet behöver inte heller klistra sig fast på golvet och fungera som någon slags golvmatta. Det är betydligt enklare att städa upp innan det torkar.

illustrationer med tjej som röker inomhus och har darttavla på väggen

Märken efter en golfsving räknas inte som normalt slitage

Vid utflytt kan du bli ersättningsskyldig för sådant som inte räknas som normalt slitage. Och vi tycker inte att märken efter en golfsving är normalt slitage. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om din bostad.

Om du vill skapa ett mer personligt boende så behöver det inte kosta alltför mycket. Det kan bli betydligt billigare än så. Läs Personligt hem med liten budget.